Så fungerar det

Förfrågan du skickar når hela marknaden.

Din förfrågan om bokföring eller revision når 100-tals kvalificerade, erfarna redovisningsbyråer. Undvik att slösa tid på att ringa runt och presentera vad du vill ha hjälp med.

Beskriv ditt redovisningsbehov – snabbt & enkelt i vårt formulär

Du kan enkelt formulera en bra beskrivning av vad du behöver hjälp med och på så vis beskriva ditt projekt för oss. Genom att informationen är tydlig kan vi hitta de mest lämpade redovisningsfirmorna för just ditt behov.

Jämför förslag och omdömen & välj en firma som passar dig

Alla redovisningsfirmor som matchas till din förfrågan kommer att ha ett seriöst intresse för din typ av uppdrag i din kommun. Du får enkelt prisförslag samt kan se omdömen och referenser på de företag som kontaktar dig. Du kan sedan välja det företag som passar dig bäst.

5 redovisningsfirmor får dina kontaktuppgifter

Så fort ett företag är intresserat av att hjälpa dig får du ett e-mail med deras kontaktuppgifter. Företaget kontaktar dig och lämnar kostnadsförslag.

Dina uppgifter behandlas på ett säkert sätt. Maximalt fem företag och endast de företag som har ett seriöst intresse för din förfrågan kommer att kunna se ditt namn och dina kontaktuppgifter.